Selecteer een pagina

Internationale Dag van de Fotografie

18 augustus 2019

Het is vandaag de Internationale Dag van de fotografie en deze dag mogen wij natuurlijk niet overslaan. Iedereen heeft tegenwoordig een camera op zijn of haar telefoon. Dit maakt het maken van foto’s voor iedereen toegankelijk. In welke mate post jij foto’s op je tijdlijn van Facebook of Instagram? Zelfs LinkedIn staat vol met foto’s om geschreven teksten aantrekkelijk te maken. Overal waar je kijkt zie je foto’s. Het ene account op social media nog mooier dan het andere. Anno 2019 zijn we allemaal contentproducent geworden.

Het perfecte plaatje – Kodakmomentjes 📸

Het maken van foto’s en video’s vind tegenwoordig overal plaats. Van vakantiefoto’s tot aan livestreams van een concert. We zijn tegenwoordig allemaal bezig met het perfecte plaatje. Misschien heb je het weleens gezien? Tegenover het terras worden strake poses aangenomen voor de perfecte foto. De foto wordt 10 keer opnieuw gemaakt, voorgaande edities konden allemaal net iets beter. Misschien ken je de term van het Kodakmomentje? Tegenwoordig hebben we dit soort momentjes dagelijks.

Een foto zegt meer dan 1000 woorden

Heb je een killerblog geschreven? Dan hoort daar natuurlijk een passende foto of afbeelding bij! De kans is groot dat je eerst naar een goede afbeelding hebt gezocht. Daarna ben je pas gaan schrijven. Een goede afbeelding maakt je blog aantrekkelijk en het nodigt de doelgroep uit om door te klikken. Daarnaast maken foto’s en afbeeldingen ook je website een stuk aantrekkelijker. Het is wel belangrijk dat je altijd kiest voor foto’s die passen bij hetgeen je wilt uitstralen. We zien ook dat steeds meer bedrijven aan pagina opnenen op Instagram om klanten te bereiken.

Instagram bedrijfsprofiel

Het platform Instagram is met meer dan 1 miljard gebruikers een interessant platform voor bedrijven. In het afgelopen jaar zijn er dan ook verschillende functies voor bedrijven gelanceerd. Van uitgebreide advertentiemogelijkheden tot extra buttons om volgers uit te nodigen door te klikken. Instagram is een nieuwe manier voor bedrijven om bezoekers en meer omzet te genereren. Steeds meer bedrijven focussen zich op de instagram-advertenties en productpromoties. Sommige bedrijven schakelen zelfs een bekende influencer in.

Hulp nodig op de Internationale Dag van de Fotografie?

Het aantal bedrijfsaccounts op Instagram neemt dagelijks nog altijd toe. Het is belangrijk dat ook jouw bedrijf aanwezig is op Instagram. Het helpt je met het bereiken van klanten. Heb je nog geen Instagram account geopend voor je bedrijf? Dan de Internationale Dag van de fotografie het moment om dit te doen.

Hulp nodig of geen inspiratie over wat je moet posten? Of content laten schrijven door ons? Stuur ons dan vandaag een berichtje en ontvang gratis 2 afbeeldingen inclusief begeleidende tekst. Tot slot ontvang je vanuit WeCreateContent ook 10 tips om op in te haken dit najaar.Natuurlijk passen deze tips bij de branche van je bedrijf.

Ga je liever zelf op zoek naar momenten om op in te haken met content? Neem dan een kijkje op deze website. Onderstaand contactformulier al ingevuld? Tot snel!

Neem vrijblijvend contact op
Zichtbaar worden is de eerste stap, zichtbaar blijven is nog veel belangrijker! Door het creëren van unieke content zorg ik ervoor dat bedrijven top of mind blijven bij de doelgroep zodat onze klanten zich kunnen focussen op bijvoorbeeld het binnenhalen van nieuwe klanten of genereren van nieuwe omzet bij bestaande klanten.  Wesley Jacobs

Founder WeCreateContent.

14 + 7 =